Wednesday, June 17, 2009

Lost World of Tambun In Pictures











Bukan untuk tujuan promosi (takda untung pun), tetapi cuma nak pamerkan sedikit dari puluhan gambar yang telah diambil semasa di sana.

12 comments:

Akmal said...

puluhan gambar je pakzabs? kalau saya mau ratusan heheheh :D
tangan takleh sentuh shutter release :P

Zabs said...

Akmal: Saja tulis puluhan supaya tidak disangka saya ke sana cuma untuk ambil gambar....sempat juga bermain air...haha.

silversarina said...

Walaupun saya berasal dari Ipoh tapi tiap kali balik kampung memang tak sempat lagi nak ke Lost World ni , satu hari memang akan sampai jugak InsyaAllah.

sya said...

Banyaknya patung2.. takut jugak tenguk patung beruk yg besar tu.. Penah lalu kat situ ta[i lom ada kesempatan masuk lagik

Zabs said...

SS: Promisinya tidak seperti Sunway Lagoon. Sign board pun tak berapa nak nampak. Fasilities pun tak sehebat di Sunway Lagoon, tapi worth it untuk datang seekali...

Sya: Tengok patung tu di tengah2 hari takda rasa apa pun. Kalau di malam hari mungkin kot.. Dah tokeh pun orang suka patung, tentulah banyak patung yang nak dibuatnya. Tak gitu?

cakapaje said...

Salam Pak Zabs,

Wah! Syoknya gi ber holiday! Dan cantik gambaran dan gambar gambar tu. Apa kata Pak Zabs buat slideshow gunakan picasaweb - boleh kami tengok lebih sikit. Dan jemput, berikan kritikan kat blog Painting Pictures saya.

zino said...

pernah sampai ke tempat tu (sampai ipoh la) tapi tak pernah masuk ke dalam tu... kalau hazwan tau sure dah terguling2 ajak masuk hehe

KAMATO said...

gambar2 itula kenangan....

13may said...

menarik :)

Zabs said...

Shah: Jurufoto amator je. Banyak sngat nak upload ambil masa. Malas....

Zino: Bapak Hazwan tak minat nak tengok jugak ke?

Kamato: Setuju. Sekarang menjadi lebih mudah dengan adanya kamera digital.

Terima kasih May.

Zubli Zainordin said...

Tidak sangka masih ada tempat dijadikan kawasan begini. Cantik! Ingin juga singgah. Terima kasih di atas info ini...

Zabs said...

Tempat yang agak sesuai untuk taman tema ini. Apa yang perlu, mungkin usaha lebih mempromosikan dan papan tanda2 yang strategik untuk mudah dicari.