Monday, May 02, 2011

BERTUGAS DI NEW ZEALAND

Saya bertujuan menulis sedikit tentang kenangan semasa saya bertugas di NZ dari Mei 1982 hingga Ogos 1984 dulu2 tu, tetapi kurang idea pula (malaslah tu). Walau bagaimana pun saya pernah menulis beberapa perkara  tentangnya di sini beberapa tahun lalu. Harap tuan2 bolehlah ke link2 berikut untuk membacanya . Terima kasih maaf atas kemalasan hari ini.




7 comments:

Acik Erna said...

assalamualaikum.
ada masa malas jugak nak menulis ye..he he

Zabs said...

Salam Erna,

Banyak sangat makan kenduri agaknya. Mata nak ngantuk je bila mula nak menaip....haha.

zino said...

nak cari ni yg buek den maleh ni hehe...

Zabs said...

Salam Zino,

Apo lak susah ee, tokan yo kek link tu, berdesuup yo dio poi kek page tu...hahaha.

Firdaus said...

salam Pak Zabs.
hehehe

Zabs said...

Salam Firdaus,

Gelak dengan yang mana satu tu?....hihi.

Firdaus said...

Tersenyum sorang2 bile baca ''Terima kasih maaf atas kemalasan hari ini''...hihi